KLANTEN BEOORDELEN ONS MET ⭐️⭐️⭐️️⭐️⭐️ (+1200 REVIEWS)

Ruilen & Retourneren

LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij aanvullende instructies m.b.t. de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten. Stuur ons een mail naar klantenservice@trendsenmeer.nl.

 

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. Let wel op: de verzendkosten voor het retourneren van het product, zijn voor eigen rekening. Alleen op deze manier kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor iedere klant.

Specifiek bericht Cosy Leggings™

We hebben gemerkt dat de fabrikant labels van een maat groter op de verpakking heeft geplakt. Bijvoorbeeld het kan voorkomen dat er Size L op het pakketje staat maar dit is in Nederlandse maten M. De leggings worden namelijk elders gefabriceerd en hanteren voor de zwarte leggings één maat verschil en voor de grijze leggings twee maten (bijvoorbeeld XXL = L). Excuses voor de verwarring!