Over ons

Met ons team zijn wij altijd op zoek naar producten die het leef- en woonplezier van het gezin verbeteren. Door kwalitatieve en duurzame producten aan te bieden zorgen wij voor een prettiger, makkelijker en comfortabeler leven. 

Voor de oprichting zijn wij bij elkaar gekomen om te brainstormen wat wij nou écht belangrijk vinden om uit te dragen. Uit deze intensieve sessie zijn er duidelijk drie kernwaarden naar voren gekomen waar wij ons elke dag weer hard voor maken: Eenvoud, Ontwikkeling en Prijs

Eenvoud komt in meerdere lagen voor binnen onze organisatie. Zo zorgen wij voor een eenvoudige en begrijpelijke website. De prijzen die je bij onze artikelen ziet staan zijn ook direct de totaalprijzen. Dit betekent dat er geen verzendkosten of additionele kosten extra betaald moeten worden, wel zo eerlijk.

Belangrijk vinden wij dat de producten die wij aanbieden zo veel mogelijk ondersteuning moeten bieden in het dagelijkse leven. Wij houden daarom rekening met het selecteren van producten die bijdragen aan maximaal comfort.

Tot slot vinden wij het belangrijk dat je niet te veel betaald voor de producten die wij aanbieden. Door de producten direct van de leverancier naar jou op te sturen besparen wij behoorlijk op transport-, verpakking- en opslagkosten. Tot slot betalen wij voor jou altijd de verzendkosten.

Veel plezier met shoppen!